Universitat Rovira i Virgili

Fira Ocupació 2023 del campus Terres de l'Ebre


Vine a la Fira d'Ocupació per impulsar la teva carrera professional!

La Fira d'Ocupació és un moment excepcional per aconseguir oportunitats professionals. Podreu contactar amb empreses i entitats interessades a captar talent de la URV per la via d'ofertes de pràctiques acadèmiques o contractes de treball.

Informació general

Dins la 18 edició de la Fira d’Ocupació de la URV al campus Terres de l’Ebre estem organitzant la X Fira d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre.

La Fira d’Ocupació es celebrarà el dimecres 11 de maig de 2023, de 10h a 17.30h, al Campus Terres de l'Ebre de la URV, ubicat a Tortosa.


Informació per a empreses i Institucions

Si ets una empresa o institució, podràs:

 • Recollir de currículums.
 • Difondre les ofertes de treball actuals.
 • Explicar i realitzar proves de selecció.
 • Realitzar entrevistes de treball.
 • Programar activitats o presentacions.
 • Compartir la política d’empresa.
 • Gaudir del Dinar Networking amb empreses del territori.

Totes les empreses i entitats disposaran de connexió elèctrica i Wifi, cafeteria i menjador i una àmplia zona d'aparcament de vehicles al costat del campus.

La participació de les empreses i institucions a la X Fira d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre es farà a través del formulari d’inscripció en aquest enllaç. Les entitats participants disposen d'un estand propi amb espai perquè el personal de l'empresa o entitat pugui orientar els visitants en tot allò relacionat amb els processos de selecció i la recerca de feina. Més informació al formulari d’inscripció


Empreses participants


Informació per a visitants

Si participes a la Fira, podràs:

 • Conèixer de prop empreses que cerquen professionals qualificats.
 • Rebre orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que hi pots desenvolupar.
 • Lliurar el CV directament als tècnics i tècniques de recursos humans de les empreses.
 • Rebre informació sobre les ofertes de treball i programes de pràctiques.
 • Obtenir assessorament sobre els mecanismes d'accés i les proves de selecció.

La Fira d'Ocupació està adreçada a tots els estudiants i titulats/alumni de la Universitat Rovira i Virgili i també a les persones que actualment estan a la recerca d'ocupació, especialment en llocs qualificats. L'accés és lliure.

A la Fira estan representats diversos sectors econòmics, independentment d’aquets, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser del teu interès, visita'ls!!! (independentment del teu ensenyament)

Recorda que al Campus Terres de l'Ebre comptem amb una gran zona d'aparcament de vehicles, així com connexió Wifi, cafeteria, menjador i un punt d'informació per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir al llarg de la jornada.


Dinar Networking

 • Ets estudiant o alumni de màster o doctorat amb ganes de potenciar noves oportunitats laborals amb professionals del teu sector?

  Participa en un dinar a peu dret, amb els representants de les empreses més importants del territori que cerquen personal qualificat i especialitzat en diferents àmbits. Visibilitzaràs el teu perfil professional i impulsaràs o augmentaràs la teva xarxa de contactes professionals.

  Consulta les empreses que hi participaran i les especialitzacions que cerquen. Inscriu-t'hi aquí!


Programa d'activitats


Webinars

Prepara't i treu el màxim profit!

Si vols conèixer de primera mà com serà la Fira d'Ocupació d'enguany i rebre consells de com treure'n el màxim profit, participa en el webinar i deixa't assessorar per les orientadores professionals de la universitat.

Durant la jornada podràs participar en activitats de reclutament i networking, que requereixen inscripció prèvia, i que et donaran l'oportunitat d'escurçar distàncies amb algunes de les empreses participants.