Universitat Rovira i Virgili

Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran a Amposta

Les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran és un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la població d'un territori. La URV, dins la seva política de participació cívica, és conscient de la importància de la seva relació amb l'entorn social i per això hi participa de ple. A més, vol ajudar adonar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès

Data Títol Xerrada Ponent
25/01/2024 Què en sabem del paper de les vitamines? Eva Benet Escoda. Diplomada i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la UB i la URV.
08/02/2024 Enganyats per l'evidència. Jordi Andreu Corbaton. Doctor en Estudis Empresarials. Professor del Departament de Gestió d'Empreses de la URV.
22/02/2024 Mites entorn al suïcidi, en parlem? Georgina Casanova Garrigos. Doctora en Infermeria. Professora del Departament d'Infermeria de la URV.
07/03/2024 La petjada jueva a Tortosa, una revisió actualitzada. Joan-Hilari Muñoz Sebastià. Historiador.
21/03/2024 L’agricultura regenerativa: cultivant resiliència davant la crisi climàtica Maite Martínez Eixarch. Doctora en Biologia. Investigadora de l'IRTA a la Ràpita.
18/04/2024 A què juguen els teus nets avui en dia? Una eina per conversar amb ells. Laia Grau Castell. Professora Màster d'Educació i TIC (e-learning) i Coordinadora del Campus Terres de l'Ebre de la URV.
09/05/2024 Primers auxilis, sabem com actuar? Elsa Gil Mateu. Professora del Departament d'Infermeria de la URV.
16/05/2024 Una altra mirada de les Terres de l'Ebre. Miquel Torta Baiges. Enginyer de Forests. Professor del grau de Ciències Ambientals, al centre UNED de Tortosa.
30/05/2024 La llengua col·loquial de la televisió. Mònica Montserrat Grau. Lingüista. Professora del Departament de Filologia Catalana de la URV.
13/06/2024 Emili Fontbona, l'escultor que va iniciar Pablo Picasso a l'escultura. Núria Gil Duran. Doctora en Història de l'Art i docent de Didàctica de les Ciències Socials. Doctora en Història de l'Art i docent de Didàctica de les Ciències Socials.
Professora del Departament d'Història i Història de l'Art de la URV.

  Anna Fontanet
      cte.aulesgentgran(ELIMINAR)@urv.cat

      Tel. 977 464 058