Universitat Rovira i Virgili

Altres activitats

Agenda i activitats

Exposició Mirades Creatives

Del 3 de juny al 20 de juliol de 2022

Vestíbul campus Terres de l'Ebre de la URV. De 8h a 21 h

Dins del cicle MIRADES CREATIVES, l'associació cultural diLLUMs d'arts i el Campus Extens de la URV a Tortosa organitzen l'exposició fotogràfica Mirades entre veïns.

En aquesta exposició col·lectiva, comissariada pel fotògraf Rafael Ricote, es podran veure fotografies de vint-i-tres autors i autores del territori, d'ambdós costats del riu Sénia, realitzades a vint-i-una poblacions diferents. Els autors i autores han realitzat cinc peces, de les quals se n'ha seleccionat una per a l'exposició.

La filosofia de diLLUMs d'arts és donar a conèixer el talent cultural del territori i, al mateix temps, fomentar sinèrgies i complicitats entre persones i disciplines artístiques, sempre, si pot ser, amb un to amable, distès i lúdic.

L'exposició Mirades entre veïns, seguint aquesta línia, ha pretès creuar mirades, crear canals de comunicació i de coneixement mutu entre la gent i les poblacions del nord i del sud del riu Sénia, a través de la fotografia i d'altres activitats que sorgiran amb la seva excusa mentre hi sigui al Campus Terres de l'Ebre de la URV i durant la seva itinerància posterior.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 3 de juny al Campus Terres de l'Ebre de la URV, a les 19h.

Contactes: miradescreatives(ELIMINAR)@gmail.com; seu.tortosa(ELIMINAR)@urv.cat

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar